Friday 21 February 2014

Something in Your Life That You've Lolita-fied

Yay it's time for another LBC-post. So as the title says I should be telling about some thing that I have lolita-fied in my life. I decided to pick a subject, that is rarely discussed within lolita. And that is underwear! I think that the reason why underwear isn't really the most popular topic in lolita community is, that underwear is often highly linked to sex. And sex can be really tough subject when it comes to lolita. However personally I'm not uncomfortable about talking about sex or underwear, so that's why underwear is the topic of today.

Pinterest

I've always liked cute things. I think that lolita is kind of an obvious continuum of my love for cute things. Lolita has been so long part of my life (since I was a child really), that I can't really say that I have generally "loli-fied" my taste of underwear. It just kinda happened alongside of me growing up. However I also have those boring, ugly and "more comfortable" underwear. Let's face it. Cuteness and beautiful clothes often come with the "uncomfortable aspect". Nevertheless wearing cute underwear can sometimes be the thing that perks up your day and make it feel more special. 


Sweet-lolitaPrincess style anyone? I love the little gem in the middle.


Sweet and simple.


 

I love pastels. Especially lavender.


I think these bras are cute and simple. I bet they're quite comfy too. 
They remind me of seashells.Classic-lolita


Look at that lace! Oh my!


When I saw this set I instantly thought of classic-lolita. 
The lace and the rose color are both really classically beautiful.


I love the details of this one.
This set could be suitable for gothic lolita as well, but the dark navy and off
 white/beige lace made me think that it's more classic.Gothic-lolita


Sweet and gothic mixed? Works!
This bra reminds me of dragon scales. 
Or maybe a mermaid's tail? Anyway I like it.

3 comments:

 1. Iiihania! <3
  Mun mielestä voi kyllä ihan hyvin puhua alusvaatteista ja seksistä yleensä ja lolitankin yhteydessä, vaikka se onkin hyvin vältelty aihe, ettei vaan lolitaa ja seksuaalisuutta yhdistettäisi toisiinsa.

  Alusvaatteet vaikuttaa mun mielestä hyvin paljon olemukseen, jos on söpöt alusvaatteet, on nätti olo ja kun on ne käytännölliset kurppapöksyt, niin ei kyllä tunnu samalta laittaa brändimekkoa siihen päälle. x)

  Sinäkin söpöyshöpö pienestä asti! Yayy! <3
  Täällä kans ja suloisia alusvaatteita on tullut käytettyä heti syntymästä asti, oli bloomersit ja röyhelöpikkareita jo vauvana!. :D
  Omalla kohdalla on ongelmana, ettei tuota povea löydy niin paljoa, että saisi hommattua ihania rintaliivejä. Raskausaikana kun kuppikoko kasvoi, olin ihan tohkeissani h&m:n alusvaateosastolla ja hihittelin ittekseni pukukopissa kasan rintsikoiden kanssa "nää sopiii!!! iihihihiii". >_<

  Ensimmäiset sweet- ja classic-osion rintsikat taitaa olla mun suosikkeja, tosi kiva muuten kun laitoit linkit mukaan!

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinpä juuri. Oon aatellu et käsittelisin jotenkin seksuaalisuutta muutenkin jossain tulevassa postauksessa. Aihe on kuitenkin sellanen, ettei siitä puhuta. Varmaan juurikin sen takia, että ihmiset haluaa niin vahvasti poistaa sitä "seksi" leimaa mikä lolitassa on. Tää on siis ihan oikein tietysti, koska lolitalla sinällänsä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa. Mutta se ei taas vastaa sitä, että lolitaan pukeutuvalla voi olla seksuaalinen elämä. Ja miksei kauniita alusvaatteita voisi pitää ilman mitään seksuaalista taka-ajatusta? Oman kokemuksen mukaan ne kauniit alusvaatteet on tarkoitettu ensisijaisesti itselle, koska kumppani ei välttämättä niitä aina edes tiedosta. : D

   Kauniit alusvaatteet on myös mun mielestä jotenkin terapeuttisia. Omaa vartaloaan on helpompi arvostaa kun on sellaset söpöt rintsikat ja alkkarit päällä. Sitä ehkä uskaltaa katsellakin itseään pidempään ja itse ainakin näen paremmin ne hyvät puolet omassa vartalossa.

   Mulla taas tissien kanssa voi ongelma se, kun vihdoinkin kävin hankkimassa oikean kokoiset rintsikat ammattilaisen avustamana, niin koko olikin isompi kuin mitä itse luulin. Ja nyt yhtäkkiä niitä oikean kokoisia, söpöjä, rintsikoita ei sitten löydy mistään! Sitä en ymmärrä, että miks isompien kuppikokojen rintsikat on niin pirun rumia. Oli ihan mukava yllätys, et ainakin joistain noista kaupoista saa noita rintsikoita omassa koossa. Pitäis tehdä TaoBaosta tilaus niin sais kaikkee kivaa *u*.

   Olisin voinu linkata noita rintsikoita tänne vaik kuinka paljon. Löysin ihan hirveästi varsinkin TaoBaosta ihania rintsikoita. Haluisin tehdä melkeimpä jonkun uuden postausken et saisin kaikkia ihania juttuja laitettua :D. Vois rikkoa Tumblr-blogin kaavan ja laittaa muitakin juttuja kun vaan asukuvia.

   Delete
  2. Laita ihmeessä ^__^
   Taobaon syövereihin on niiin helppo uppoutua! Apua, en ees uskalla selailla, tulee aina liian iso lista tilattavaa ja viimeksin jouduin peruun, kun ei ollut rahaa. Jossain kohtaa sitten. :)

   Todellakin tää pitää nyt ottaa esille, koska lolitat on naisia, useinkin myös parisuhteessa ja heillä on alusvaatteita ja yleensä myös se seksielämä. Sillä ei välttämättä ole mitään tekemistä lolita-pukeutumisen kanssa, ellei sitten poikakaverin/puolison saa jotain seksuaalisia kiksejä lolita-asuista..se onkin sitten asia erikseen.

   Tuntuu, että naisilla on aina ongelmia rintsikoiden kanssa! x)
   No onhan meitä niiiin paljon erikokoisia ja muotoisia..rintaliivimallia yleensä sitä yhtä tyyliä..ei mikään ihmekään kun on ongelmia. Kuppien muoton ja olkaimen sijainti on usein huono isommissa koissa (hassu sanamuoto >_<), myös isoja, syviä ja oikeasti istuvia kuppeja ei meinaa löytyä, jos on pieni rinnanympärys. Saan kuulla tästä ongelmasta koko ajan, kun suku on semmosia muhkeita rintoja omaavia naisia.

   Ihanaa kun löysit kuitenkin mestan, mistä saa nättejä ja hyvänkokoisia. Melkeimpä hassua, että kiinasta, kun siellä on ihmiset pikkuisempia, mutta kai niilläkin voi olla isoja tissejä. :D

   Delete