Tuesday 15 May 2012

Living Dead Girl

My "normal" style for a change. During this year my style has changed quite a lot. I don't really know what kind of style genre this is, and honestly, I don't even care. Anyhow, this is how I usually dress while not doing lolita. I think that in lolita I can express the girlyness in me so while I'm dressing "normally" ( gosh I hate that word) I kind of like to show off my "attitude".



Jumper: Seppälä
Shorts: H&M
Leggings: Black  Milk
Creepers: eBay
Accessories: eBay




Extra picture time!


I ponyfied myself :D teehee, cute as hell if I say it myself.

7 comments:

  1. Hienot leggingsit!
    Meinasin ite ostaa saman neuleen joskus, mut siel ei ollut enää mun kokoo jäljellä. D:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Joo se on tosi kiva ja mukava päällä, harmi ettet löytänyt omaa kokoasi
      :<. Lisää tollasia vaatteita normikauppoihin!

      Delete
  2. Voih, taas niin ihana että sattuu! Olen himoinnut tuollaista niittipantaa, en vain ole raaskinut ostaa kun tiedän että jossain täällä sontalaarini syövereissä lymyilisi pussillinen sopivia niittejä. :/ Olen kade! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3! Joo ne on kivoja, ite oon niin laiska että en jaksa alkaa itte vääntämän. Kaikkia ideoita löytyy päästä mutta pelottaa sitte että menee iha pieleen ku alan tekemään.

      Delete
  3. ai niin ja muksa musiikkivalinta! ;)

    ReplyDelete
  4. Kommentoin sitten tänne, että pars poin! Se on rittistä ja tarkoittaa parasta ponia. Joudun kirjoittamaan komentit hirveässä kiireessä, koska bloggerkäyttikseni on jotenkin huono eikä halua, että kommentoin mitään, en asusta, musasta tai ponista. D:

    ReplyDelete